Haal het maximale uit uw sportvloer met de onderhoudsservice van Herculan

Uitleg service-overeenkomst

Wij bieden u een 1, 2 of 3 sterren Herculan Service Overeenkomst voor het onderhouden van uw sportvloer. Indien gewenst passen wij deze overeenkomst op maat voor u aan. De specificatie van een 1, 2 of 3 sterren Herculan Service Overeenkomst kunt u onderstaand terugvinden.

Wij stellen veelal voor om 1x per jaar een van onze specialisten bij u over de vloer te laten komen voor een visuele- en meetinspectie op verschillende veiligheidswaarden die  NOC*NSF aan sportvloeren stelt. Dit bezoek kan aangevuld worden met eventuele reparatiewerkzaamheden van beschadigingen. Indien het reguliere onderhoud niet voldoende blijkt, bieden wij de mogelijkheid om uw sportvloer jaarlijks specialistisch te reinigen voor het beste resultaat. Van de door ons uitgevoerde werkzaamheden en de inspectieresultaten ontvangt u een rapportage waardoor u altijd op de hoogte bent van de status van uw sportvloer. Voor u een vertrouwd adres en een veilige sportomgeving voor de sporters.

Indien u gebruik maakt van de onderhoudsservice van Herculan is het mogelijk om garanties kosteloos te verlengen. Informeer hiervoor naar de voorwaarden.