Haal het maximale uit uw sportvloer met de onderhoudsservice van Herculan

Uitleg service-overeenkomst

Wij hebben standaard drie mogelijke varianten voor het onderhouden van uw sportvloer, te weten, de 1-ster, 2-sterren en 3-sterren variant. Indien gewenst passen wij deze op maat voor u aan. 

Wij stellen veelal voor om 1x per jaar een van onze specialisten bij u over de vloer te laten komen voor een visuele- en meetinspectie op verschillende veiligheidswaarden die  NOC*NSF aan sportvloeren stelt. Dit bezoek kan aangevuld worden met eventuele reparatiewerkzaamheden van beschadigingen. Indien het reguliere onderhoud niet voldoende blijkt, bieden wij de mogelijkheid om uw sportvloer jaarlijks specialistisch te reinigen voor het beste resultaat. Van de door ons uitgevoerde werkzaamheden en de inspectieresultaten ontvangt u een rapportage waardoor u altijd op de hoogte bent van de status van uw sportvloer. Voor u een vertrouwd adres en een veilige sportomgeving voor de sporters.

Indien u gebruik maakt van de onderhoudsservice van Herculan is het mogelijk om garanties kosteloos te verlengen. Informeer hiervoor naar de voorwaarden.