Herculan scheepsvloeren

Jachten en cruiseschepen, marine en off-shore

Een vloer die continue wordt blootgesteld aan de elementen, moet wel van hele goede huize komen: water, wind, koude en hitte eventueel gecombineerd met zware belasting door machines of kabels. Herculan gietvloeren voelen zich echter als een vis in het water aan boord van schepen en installaties. Ontwikkeld en geproduceerd om onder de zwaarste omstandigheden te presteren, vormen zij wereldwijd een solide basis.

Referenties scheepsvloeren

Een overzicht van projecten waar we trots op zijn

SCHEEPSVLOER INNOVATIE&ONTWIKKELING

EIGEN R&D MAAKT HET VERSCHIL

EEN BETERE SCHEEPSVLOER DOOR INNOVATIE

Zonder innovatie kom je niet verder. Die wijsheid past Herculan al meer dan 25 jaar toe. De eigen R&D afdeling heeft door de jaren heen een enorme expertise opgebouwd over de kenmerken van kunststof vloeren en de specifieke toepassingen ervan. Deze kennis wordt bij Herculan direct in de praktijk gebracht bij de eigen productie en installatie van scheepsvloeren. Hierdoor blijft alles in één hand en heeft u één aanspreekpunt voor het hele proces.

SCHEEPSVLOER PRODUCENT

VAN GRONDSTOF TOT EINDPRODUCT

KWALITEIT STAAT CENTRAAL IN DE PRODUCTIE

De goede naam van Herculan scheepsvloeren wordt mede bepaald door de sterke focus op kwaliteit. Door de know-how van de eigen R&D afdeling, staat de productie op een hoog en gezekerd niveau. De samenstelling van een scheepsvloer is namelijk een complex geheel van grondstoffen, elk met hun eigen kenmerken. De fabricage ervan luistert dan ook erg nauw. Dat begint al direct met de strenge ingangscontrole van de grondstoffen. Alleen de allerbeste kwaliteit volstaat om aan de basis te staan van een scheepsvloer waar de naam Herculan aan is verbonden.

Herculan Contact

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag verder. Klik op de contactbutton om direct naar de contactpagina te gaan.