Jachten en cruiseschepen, marine en off-shore

Herculan scheepsvloeren

Duurzame Scheepsvloeren

Meer informatie

Een vloer die continue wordt blootgesteld aan de elementen, moet wel van hele goede huize komen: water, wind, koude en hitte eventueel gecombineerd met zware belasting door machines of kabels. Herculan gietvloeren voelen zich echter als een vis in het water aan boord van schepen en installaties. Ontwikkeld en geproduceerd om onder de zwaarste omstandigheden te presteren, vormen zij wereldwijd een solide basis.

Projecten waar we trots op zijn

Referenties scheepsvloeren

Leut Brac

SL Screed 500 + Eco Teak

EIGEN R&D MAAKT HET VERSCHIL

SCHEEPSVLOER INNOVATIE&ONTWIKKELING

EEN BETERE SCHEEPSVLOER DOOR INNOVATIE

Zonder innovatie kom je niet verder. Die wijsheid past Herculan al meer dan 25 jaar toe. De eigen R&D afdeling heeft door de jaren heen een enorme expertise opgebouwd over de kenmerken van kunststof vloeren en de specifieke toepassingen ervan. Deze kennis wordt bij Herculan direct in de praktijk gebracht bij de eigen productie en installatie van scheepsvloeren. Hierdoor blijft alles in één hand en heeft u één aanspreekpunt voor het hele proces.

Lees Meer

VAN GRONDSTOF TOT EINDPRODUCT

SCHEEPSVLOER PRODUCENT

KWALITEIT STAAT CENTRAAL IN DE PRODUCTIE

De goede naam van Herculan scheepsvloeren wordt mede bepaald door de sterke focus op kwaliteit. Door de know-how van de eigen R&D afdeling, staat de productie op een hoog en gezekerd niveau. De samenstelling van een scheepsvloer is namelijk een complex geheel van grondstoffen, elk met hun eigen kenmerken. De fabricage ervan luistert dan ook erg nauw. Dat begint al direct met de strenge ingangscontrole van de grondstoffen. Alleen de allerbeste kwaliteit volstaat om aan de basis te staan van een scheepsvloer waar de naam Herculan aan is verbonden.

Lees Meer