Samen zorgen voor minder CO2

Duurzaamheid - Levenscyclus

Hergebruik

Aan het einde van de levenscyclus kunnen onze vloeren nog prima hergebruikt worden. Hetzij door gebruik te maken van de vlakheid ervan om een nieuwe vloer op aan te brengen of door gebruik te maken van de resteigenschappen van de vloer om een economischer systeem op op te bouwen dan wanneer er een compleet nieuw systeem geïnstalleerd zou moeten worden. Kijk voor de mogelijkheden bijvoorbeeld ook op onze website: www.sportvloerrenovatie.nl

Reparatie

Beschadigingen in onze vloeren kunnen eenvoudig en lokaal gerepareerd worden. Dit verlengt de levensduur van onze vloeren aanzienlijk.

Recycling van onze indoor sportvloeren

Aan al het goede komt een einde, zo ook aan de levensduur van onze sportvloeren. Of toch niet? Met ons Full Circle systeem hebben wij ervoor gezorgd dat onze sportvloeren een tweede leven krijgen! 100% gerecycled zodat we de hoeveelheid nieuwe grondstoffen kunnen verminderen en op die manier bijdragen aan circulariteit. We blijven de processen rondom Full Circle continue door ontwikkelen om zo optimaal mogelijk bij te kunnen dragen aan het verlagen van de milieu impact van onze sportvloeren.