De naadloze vloeroplossing

Herculan gietvloeren

Duurzame Gietvloeren

Meer informatie

Zeer slijtvast: de gietvloeren van herculan

De meest professionele vloer voor openbare gebouwen, kantoren en industrie is de naadloze gietvloer. Een vloer die veel voordelen kent. Zelfs bij intensief gebruik is deze gietvloer zeer slijtvast, hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. Een duurzame vloer die onbeperkte mogelijkheden biedt in kleuren en patronen. Herculan gietvloeren zijn helemaal naar wens te modificeren. Ze zijn milieuvriendelijk, veilig in gebruik en voldoen aan de eisen van de Ecospecifier.

Projecten waar we trots op zijn

Referenties Gietvloeren

Groenhorst College

SL 470 Deco Safe

Merwestein

SL 470 Deco

Het Gebouw

SL 470 Duo

Centraal Boekhuis

DE EIGEN R&D MAAKT HET VERSCHIL

GIETVLOER INNOVATIE&ONTWIKKELING

EEN BETERE GIETVLOER DOOR INNOVATIE

Zonder innovatie geen toekomst. Die gedachte past Herculan al meer dan 25 jaar toe. De eigen R&D afdeling heeft door de jaren heen een enorme expertise opgebouwd over de kenmerken van gietvloeren en de specifieke toepassingen ervan. Deze kennis wordt bij Herculan direct in de praktijk gebracht bij de eigen productie en installatie van gietvloeren. Hierdoor blijft alles in één hand en heeft u één aanspreekpunt voor het hele proces.

Lees Meer

VAN GRONDSTOF TOT EINDPRODUCT

NAADLOZE GIETVLOER PRODUCENT

GEEN ENKELE CONCESSIE AAN KWALITEIT

De goede naam van Herculan wordt mede bepaald door de sterke focus op kwaliteit. Door de know-how van de eigen R&D afdeling, staat de productie op een hoog en constant niveau. De samenstelling van een gietvloer is namelijk een complex geheel van grondstoffen, elk met hun eigen kenmerken. De fabricage ervan luistert dan ook erg nauw. Dat begint al direct met de strenge ingangscontrole van de grondstoffen. Alleen de allerbeste kwaliteit volstaat om aan de basis te staan van een gietvloer waar de naam Herculan aan is verbonden.

Lees Meer