Naadloze vloeren voor elk budget

Over Herculan

Herculan ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert naadloze vloeren voor verschillende toepassingsgebieden zoals indoor sport, outdoor sport, utiliteitsbouw en scheepvaart. Met zo’n 30 jaar ervaring en +/- 90 vakkundige medewerkers, kunnen wij gegarandeerd de vloer leveren die jij wilt. 

Ons aanbod wordt volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Dit doen we door altijd persoonlijk het gesprek aan te gaan. Hierdoor kennen wij jou én jouw wensen, behoeften en verwachtingen.   

Ontwikkeling en productie vinden plaats in ons eigen laboratorium en in onze fabriek op onze locatie in Meerkerk. Snel en gemakkelijk schakelen is ons dus niet onbekend. Wij investeren continu in onze mensen, materialen, technieken en productiemiddelen. Waarom? Zodat wij professioneel advies en de installatie van onze topproducten kunnen blijven garanderen. Dit doen we volgens heldere afspraken, zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn.

Herculan en milieu

Ons doel: de ecologische voetafdruk van Herculan zo klein mogelijk houden. Een lastige opgave, maar een uitdaging gaan wij niet uit de weg. Daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke materialen en duurzame grondstoffen. Ook beperken we de hoeveelheid afval door te recyclen. Het voorbeeld? Onze circulaire, Full Circle sportvloeren.

De kernwaarden van Herculan

Herculan streeft naar het creëren van langdurige relaties, een eerlijke samenwerking met onze leveranciers, klanten en werknemers. Daarnaast streven wij ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren, onze processen continue te verbeteren en te laten produceren door de beste vakmensen in de industrie. Tot slot, vinden wij het belangrijk om te leveren wat we beloofd hebben, onze service is daar volledig op afgestemd. Uiteindelijk laat zich dit samenvatten middels de drie kernwaarden waar Herculan voor staat: Betrouwbaar, Kwaliteit en Service.

Omdat wij al onze producten zelf ontwikkelen, produceren, verkopen en grotendeels zelf installeren, zijn wij in staat om deze waarden uit te dragen tijdens het gehele ontwikkelingsproces van onze producten. Dit is het voordeel van : “Alles onder één dak”.

Geld was er niet, alleen bevlogenheid, vertrouwen in de toekomst en de wil om te slagen

Herculan is in 1991 begonnen onder de naam Eputan Kunststoftechniek BV. Vijf enthousiaste mannen hadden besloten om Eputan op te richten. Geld was er niet, alleen bevlogenheid, vertrouwen in de toekomst en de wil om te slagen. De ene dag materialen produceren en de volgende dag vloeren leggen. Alles op eigen kracht, maar wel met de hulp van vrienden en familie, want zonder hen hadden we deze pioniersfase niet overleefd.
Lees meer