NAADLOZE SPORTVLOEREN VOOR ELK BUDGET

HERCULAN SPORTVLOEREN

DE BESTE SPORTVLOEREN VOOR ELK BUDGET

De vaste basis van sportactiviteiten of -wedstrijden is de vloer. Een vloer die onder alle omstandigheden optimaal moet presteren, vele tientallen jaren lang. Dát is het specialisme van Herculan. Als sport staat voor passie, dan deelt Herculan die passie voor sportvloeren. Als wereldspeler produceert Herculan al meer dan 25 jaar de perfecte vloer voor elke binnen- en buitensport.

Projecten waar we trots op zijn

Referenties outdoor sport

Rosary School

SR SafeScape Play

Pista Escuela de Sub Oficiales De Policía

SR National

AV 34

SR Sprint

Blis International School

SR Safescape Play

EIGEN R&D MAAKT HET VERSCHIL

SPORTVLOER INNOVATIE&ONTWIKKELING

EEN BETERE SPORTVLOER DOOR INNOVATIE

Zonder innovatie geen toekomst. Die gedachte past Herculan al meer dan 25 jaar toe. De eigen R&D afdeling heeft door de jaren heen een enorme expertise opgebouwd over de kenmerken van kunststof vloeren en de specifieke toepassingen ervan. Deze kennis wordt bij Herculan direct in de praktijk gebracht bij de eigen productie en installatie van sportvloeren. Hierdoor blijft alles in één hand en heeft u één aanspreekpunt voor het hele proces.

Lees Meer

VAN GRONDSTOF TOT EINDPRODUCT

SPORTVLOER PRODUCENT

GEEN ENKELE CONCESSIE AAN KWALITEIT

De goede naam van Herculan sportvloeren wordt mede bepaald door de sterke focus op kwaliteit. Door de know-how van de eigen R&D afdeling zijn de Herculan producten van een constante en hoge kwaliteit. De samenstelling van een sportvloer is namelijk een complex geheel van grondstoffen, elk met hun specifieke kenmerken. De fabricage ervan luistert dan ook erg nauw. Dat begint al direct met de strenge ingangscontrole van de grondstoffen. Alleen de allerbeste kwaliteit volstaat om aan de basis te staan van een sportvloer waar de naam Herculan aan is verbonden.

Lees Meer