Milieubewust

Duurzaam

Herculan EX 800: een innovatie van formaat

In onze nieuwe sportvloer worden geen grondstoffen gebruikt die op de banned list van BREEAM staan. Dit betekent dat dit product zeer milieuvriendelijk is en restricties met betrekking tot transport tot het verleden behoren. Daarnaast maken wij zoveel mogelijk gebruik van herwinbare grondstoffen om de aarde niet meer te belasten dan noodzakelijk. Zo blijven we continu bezig met het reduceren van onze carbon footprint en hebben we met deze ontwikkeling weer een milieubewuste stap gezet om de aarde leefbaar te houden voor onze kinderen.

SCHONE LUCHT IN DE SPORTZAAL

EXTREEM LAGE EMISSIEWAARDEN

Net als haar voorloper voldoet ook deze versie EX 800 aan de hoogste eisen voor binnen gebruik. Extreem lage emissiewaarden en vrij van zware metalen en andere schadelijke stoffen zoals PCP en formaldehyde. Uw gezondheid is onze zorg en daarmee nemen wij u die zorg weg. 100% veilig in gebruik en dat is wel zo fijn om te weten.

100% VEILIG BRANDKLASSE BFL-S1

MAXIMALE VEILIGHEID

Niet alleen de veiligheid tijdens het sporten is belangrijk. Wat als er brand uitbreekt? Met deze nieuwe ontwikkeling hebben we opnieuw de grootste aandacht geschonken aan de brandveiligheid van de EX 800. Opnieuw zijn wij erin geslaagd om de EX 800 te voorzien van brandklasse Bfl-S1. De hoogst haalbare klasse voor dit type producten; omdat uw veiligheid voorop staat.

ZEKERHEID WAAROP U KUNT BOUWEN

SUPERIEURE EIGENSCHAPPEN

Waar onze EX 800 voorheen al als top product bekend stond als het gaat om de technische eigenschappen, daar gaat de nieuwe milieuvriendelijke versie nog een stap verder. Het resultaat: 230% rek bij breuk, een doorscheursterkte van 27 N/mm én een verbetering van de slagsterkte. Topspecificaties die u de zekerheid bieden van een superieure sportvloer, duurzaam en geschikt voor zowel recreatief als voor gebruik op topsport niveau.