Interactieve gymzaal

Play LÜ

Play Lü: spelen, bewegen, rennen, lachen.

De basis van fysieke en intellectuele ontwikkeling voor elk kind. Hoe meer onze kinderen bewegen, hoe actiever, nieuwsgieriger en leergieriger ze worden. Maar hoe moedig je ze aan om te bewegen in een wereld waar interactieve videogames heer en meester lijken te zijn? Herculan introduceert Play Lü en brengt interactiviteit naar de gymzaal.

Zet spieren en hersens aan het werk

Motiverend

Iedereen is het ermee eens: fysieke activiteit moet leuk zijn en toegankelijk voor iedereen.
Lü biedt dynamische en meeslepende ervaringen waarbij de deelnemers hun fysieke vaardigheden al spelend ontwikkelen. Met Lü wordt fysieke activiteit ‘kinder’ spel. Lü is ontworpen om ervaringen te maximaliseren, rekening houdend met de mogelijkheden en het leerniveau van de deelnemers.

Interactief en educatief

Inspirerend

Lü is een slim en ruimtelijk belevingsspel dat in realtime reageert op het gedrag van, en de interactie tussen de spelers. Dankzij deze techniek kan de sporthal of een andere gesloten ruimte in een echte interactieve speelzone omgetoverd worden. De deelnemers kunnen hun passie voor interactieve games combineren met fysieke activiteit.

Elke sportles een nieuw spel

Uitdagend

Wat Lü zo innovatief maakt, is de techniek die deze ervaring mogelijk maakt. De mobiele of aan het plafond gemonteerde 3D-camera’s, gecombineerd met een gesynchroniseerd licht- en geluidssysteem, zorgen voor een unieke ervaring. Tijdens de interactie met Lü worden geest en zintuigen maximaal geprikkeld, waardoor activiteit en sport op een geheel ander niveau beleefd worden.